სარკისებრ მინანქრიანი ანტრემე
- აღწერა
- სასწავლო გეგმა
- შეფასება
კეთილი იყო თქვენი ფეხი ჩემს ონლაინ სკოლაში!
კურსი განკუთვნილია მათთვის, ვისაც არ აქვს გამოცდილება სარკისებრ მინანქრიანი მუსის ნამცხვრის (ანტრემეს) შექმნის და ასევე მათთვის, ვისაც აქვს გარკვეული ცოდნა, მაგრამ სურს დახვეწოს შედეგები და გადავიდეს შემდეგ საფეხურზე
ამ კურსში თქვენ შეისწავლით მუსის დესერტის – ანტრემეს საბაზისო დეტალებს, სათანადო ტექნიკებს, ტექსტურებს და ტემპერატურულ თავისებურებებს, რაც საშუალებას მოგცემთ მომავალში თავად შექმნათ თქვენთვის სასურველი ნებისმიერი მუსის დესერტი
ანტრემე–ფრანგული წარმოშობის მუსის ბაზაზე შექმნილი მრავალ კომპონენტიანი დესერტია, რომელიც ეწყობა სპეციალურ ფორმებში და როგორც წესი მორთულია მინანქრით. ცნობილია მათი მხატვრული პრეზენტაციით, და გემოსა და ტექსტურების ჰარმონიული ბალანსით
ანტრემეს შექმნა მოითხოვს მაღალი დონის უნარებსა და ტექნიკებს, განსაკუთრებით ფენების შექმნის, გემოების შეხამებისა და დეკორაციის თვალსაზრისით და ამ კურსის გავლის შემდეგ თქვენ შეიძენთ საჭირო უნარებს
კურსი ძალიან ინფორმატიულია და შეიცავს მრავალ დეტალს ინგრედიენტებსა და ხელსაწყოებზე
კურსზე წვდომა გექნებათ შესყიდვიდან 365 დღის განმავლობაში, თუმცა შეგიძლიათ დაიწყოთ თქვენთვის სასურველ დროს და ადგილას და დაუბრუნდეთ იმდენჯერ, რამდენჯერაც მოისურვებთ
კურსის დასრულების შემდეგ მიიღებთ შესაბამის სერტიფიკატს !
გისურვებთ წარმატებებს
სიყვარულით,
თამუნა
მარწყვის და თეთრი შოკოლადის მუსის ნამცხვარი სარკისებრი მინანქრით
-
1ინსტრუქტორი
-
2ინტრო
-
3კურსის შინაარსი
-
4ინგრედიენტების და ხელსაწყოების ჩამონათვალი
-
5რეცეპტი: მარწყვის და თეთრი შოკოლადის მუსის ნამცხვარი სარკისებრი მინანქრით
-
6გაკვეთილი 1 - ჟელატინის მასის მომზადება
-
7გაკვეთილი 2 - მარწყვის ფენა (კული)
-
8გაკვეთილი 3 – ღრუბელი ბისკვიტი (სპონჯი)
-
9გაკვეთილი 4 - თეთრი შოკოლადის მუსი
-
10გაკვეთილი 5 - დესერტის აწყობა
-
11გაკვეთილი 6 - სარკისებრი მინანქრის მომზადება
-
12გაკვეთილი 7 - მინანქრის გადასხმა და სერვირება
-
13ბონუს რეცეპტი-კენკრის ფენა (კული) სიმინდის სახამებლით
-
14ქვიზი-მარწყვის და თეთრი შოკოლადის მუსის ნამცხვარი
2. ჟოლოს და მოცხარის ინდივიდუალური ანტრემე ნეიტრალური მინანქრით (ნაპაჟით)
-
15რეცეპტი: ჟოლოს და შავი მოცხარის ანტრემე
-
16გაკვეთილი 1 - ნეიტრალური მინანქარი
-
17გაკვეთილი 2 - შავი მოცხარის ფენა (კული)
-
18გაკვეთილი 3 - ნუშის ღრუბელი ბისკვიტი (დაკუაზი)
-
19გაკვეთილი 4 - ჟოლოს მუსი
-
20გაკვეთილი 5 - ჟოლოს სფეროების აწყობა
-
21გაკვეთილი 6 - ნაპაჟის გადასხმა და სერვირება
-
22ქვიზი-ჟოლოს და მოცხარის ინდივიდუალური ანტრემე ნეიტრალური მინანქრით
ვარსკვლავი 5
1
ვარსკვლავი 4
0
ვარსკვლავი 3
0
ვარსკვლავი 2
0
ვარსკვლავი 1
0